Visito

Апартамент А2 Blue scene

Ела и плувай в собствени води, усети успокоение от всичко, което те обгражда, изиграй своята пиеса на синята сцена на апартамент Blue scene.

Апартамент Blue scene е разположен на ет.2, в комфортно пространство от 55 м2, където в общо просторно помещение са разположени:

  • Изцяло обзаведена кухня (печка, котлон, хладилник, пералня, микровълнова печка, посуда за готвене и прибори за хранене);
  • Трапезарски кът за хранене с маса и 4 стола;
  • Дневен кът с разтегаем диван, който позволява удобно настаняване на още 2 души (размер на спалната част 200 / 140 см).
  • От помещението се излиза на терасата, с изглед към вътрешния двор на сградата.

Спалнята в апартамента е отделна, голяма стая, с легло (200 / 160 см), с малка тераса с изглед към тиха улица, обзаведена с гардероб и възможност за настаняване на детско креватче (изисква се допълнителна заявка).
Апартаментът разполага със самостоятелна баня, оборудвана с душ кабина.

Във всеки апартамент има безплатен безжичен интернет, телевизор в дневната, приемащ ефирни и сателитни програми. Отоплението и охлаждането е чрез централна климатична инсталация, като във всяка стая има отделен климатик, позволяващ индивидуална настройка. За подгряване на топлата вода се използват слънчеви колектори.