Visito

РЕЗЕРВАЦИЯ И НАСТАНЯВАНЕ

Визито апартаменти и стаи за гости се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента по резервация, в пълното им количество според предоставените от клиента чрез бланката за резервация данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни настанени лица, цена за нощувка.

Политика за деца:

  • Дете под 2.99 години се отразява като БЕБЕ в резервацията и се настанява БЕЗПЛАТНО.
  • Гост, навършил 3 години към датата на настаняване, се посочва като ВЪЗРАСТЕН.

За директни резервации използвайте нашата он-лайн резервационна форма на нашия уеб сайт. Чрез нея можете веднага да направите запитване за резервацията, която Ви е необходима, по зададени от Вас параметри. След потвърждение от наша страна, можете да я платите през нашия виртуален ПОС терминал. След това веднага ще получите потвърждение за успешна и гарантирана резервация.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

  1. Промени или анулация на резервацията могат да се правят без неустойка до 7 дни преди датата на настаняване;
  2. При промени или анулация на резервацията от 1 до 7 дни, включително преди датата на настаняване и в случай на неявяване на госта, като неустойка се удържа цялата стойност на платената резервация;
  3. При по-ранно отпътуване стойността на неизползваната част от резервацията не се възстановява.

Възстановяването на заплатени суми по анулирани резервации, ще бъде направено по начина, по които е получено плащането. Възстановяването на суми се извършва в 30 дневен период от датата на анулацията.

ЦЕНИ, ЗАПЛАЩАНЕ, ГАРАНТИРАНИ РЕЗЕРВАЦИИ

Цените в интернет страницата ни са в лева (BGN), с включен 9% ДДС, туристически данък. Общата дължима от клиента сума по резервацията се калкулира, в зависимост от броя дни, броя настанени, и от актуалната ценова оферта за съответния период.

Направената резервацията е ГАРАНТИРАНА само след 100% авансово плащане. Вие може да заплатите резервацията си авансово през нашия жиртуален ПОС терминал, по банков път или с кредитна/дебитна карта. Моля, да имате предвид, че без предплащане на резервацията, гостите няма да бъдат настанени.

Визито апартаменти и стаи за гости си запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При потвърдени и платени резервации, дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ

Разплащането може да се осъществи по 4 начина:

  1. На място с кредитна или дебитна карта
  2. Виртуален ПОС терминал
  3. Банков трансфер
  4. В брой на място

ФАКТУРА

Ако ви е нужна фактура на юридическо лице, изпратете данни на фирмата /име, адрес, Булстат, МОЛ/ веднага след като получите потвърждение за резервираната от Вас стая. Фактурата ще бъде издадена в деня на настаняването Ви.